logo
18/04
17/04
2 ...

На Яворівщині говорили про безпеку проведення жнивної кампанії (ФОТО)

11-07-2019 21:024098

На Яворівщині говорили про безпеку проведення жнивної кампанії (ФОТО)
Фото: ДСНС

10 липня на базі приватного підприємства відбувся семінар щодо забезпечення охорони праці, пожежної та техногенної безпеки під час проведення жнивної компанії 2019 року з сільськогосподарськими підприємствами та фермерськими господарствами Яворівського району.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Розпочався захід вітальним словом заступника голови Яворівської райдержадміністрації Назара Сойка. Про забезпечення протипожежного захисту врожаю 2019 року розповів головний інспектор Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області Степан Федець. Рятувальник наголосив керівникам господарств, що всі особи, залучені в збиральній компанії, повинні пройти навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму та звернувся з проханням відповідально поставитись до питань організації пожежної безпеки, а також слідкувати за дотриманням заборони спалювання стерні та пожнивних залишків.

Під час наради також обговорили дотримання вимог з охорони праці під час проведення зернозбиральних робіт та оформлення прав на земельні ділянки, отримані в постійне користування та земельні частки (паї). Після завершення обговорення присутні мали змогу оглянути сільськогосподарську техніку приватного підприємства та посівів сої.

Leopolis.news