logo
28/03
27/03
2 ...

ЄБРР затвердив результати першого етапу тендеру щодо впровадження е-квитка у Львові

14-08-2019 14:501295

ЄБРР затвердив результати першого етапу тендеру щодо впровадження е-квитка у Львові
Фото: dniprograd.org

Учора, 13 серпня, Європейський банк реконструкції та розвитку надав відповідь про затвердження результатів першого етапу тендеру (оцінки технічних пропозицій учасників) впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті у Львові.

Про це розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, інформує пресслужба міськради.

«Учора о 22:50 отримали відповідь від ЄБРР про затвердження результатів першого етапу. Затвердження результатів першого етапу тендеру означає, що відібрані компанії, які можуть виконати цей проект. Тепер переможе та, що дасть найменшу цінову пропозицію, бо кожна з них однаково розуміє, що саме нам необхідно», – повідомив Андрій Білий.

За його словами, зараз залишається проведення останнього етапу тендеру та визначення переможця за найкращою ціновою пропозицією. Орієнтовний термін завершення останнього етапу – 24 вересня. Після того відбудеться затвердження переможця, підписання договору та, власне, впровадження.

Як нагадує пресслужба міськради, ЛКП «Львівавтодор» та ЄБРР підписали договір на суму 10 млн євро щодо впровадження у Львові автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті (е-квиток). 

Leopolis.news