logo
24/04
23/04
22/04
2 ...

ООС: 11 обстрілів за добу, з озброєння безпілотника поранено нашого бійця

20-08-2019 08:12861

ООС: 11 обстрілів за добу, з озброєння безпілотника поранено нашого бійця
Фото: ua.korrespondent.net

19 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці одинадцять разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

«Противник обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З метою нанесення якнайбільшої шкоди нашим військовослужбовцям на одному з напрямків ворог застосував безпілотний літальний апарат, споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25)», – йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив десять обстрілів позицій Об'єднаних сил. Неподалік Новотроїцького обстріли вели з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; чотири рази поблизу Водяного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Талаківки – з автоматичного гранатомета. Поблизу Павлополя ворог застосував безпілотний літальний апарат, споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25), унаслідок чого 1 військовослужбовець дістав поранення. Також противник здійснив обстріл позицій поблизу Павлополя з автоматичного гранатомета; поблизу Лебединського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Опитного – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил у районі Світлодарська – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Від початку цієї доби противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Талаківки – з автоматичного гранатомета.

Leopolis.news