logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

У п’ятницю у Львові пройде фінал змагань «Олімпійське лелеченя»

16-05-2019 08:541328

У п’ятницю у Львові пройде фінал змагань «Олімпійське лелеченя»

У п’ятницю, 17 травня,  у Львові на стадіоні спортивного комплексу «Динамо» (вул. Янева, 10)  відбудеться фінал обласних змагань серед школярів «Олімпійське лелеченя».

Про це повідомляють організатори.

Цей спортивно-масовий захід проводиться відділенням НОК України у Львівській області  спільно з департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації, управлінням фізичної культури та спорту ЛОДА та за підтримки Львівської міської ради і партнерів відділення  – ТМ «Моршинська» та Концерну Хлібпром.  Він спрямований на реалізацію одного із найважливіших напрямків діяльності Міжнародного олімпійського комітету – надихнути молодь всього світу долучитись до спорту та жити за олімпійськими цінностями.

За перемогу боротимуться 30 найкращих шкільних команд області, сформованих з учнів віком 12-14 років (склад команди: 6 хлопців та 6 дівчат). Всі ці команди стали переможцями спершу загальношкільного етапу змагань, а згодом й районного (міського) етапу. І ось незабаром поміряються силами на обласному етапі. У програмі фіналу – спортивна естафета, перетягування линви та олімпійська вікторина. Початок об 11:00.

Особливий гість змагань – відомий львівський боксер зі світовим ім’ям, заслужений майстер спорту, срібний призер Олімпійських ігор, чемпіон світу серед професіоналів – Андрій Котельник.

Переможець не лише здобуде звання найсильнішої шкільної команди Львівщини, але й отримає путівку на всеукраїнський фінал «Олімпійського лелеченя», який відбудеться у вересні 2019 року у Пущі-Водиці (МДЦ «Артек»).

Leopolis.news