logo
18/01
16/01
15/01
14/01
13/01
12/01
... 10
12 ...

Вакарчук не перестане співати, якщо і стане нардепом

16-05-2019 19:282160

Вакарчук не перестане співати, якщо і стане нардепом

Лідер новоствореної партії «Голос» співак Святослав Вакарчук продовжить концертну діяльність, навіть якщо стане народним депутатом.

Про це йдеться у статті «Вакарчук і його «Голос». Як лідер «Океану Ельзи» йде на вибори«.

«PR-стратегія Вакарчука подібна до стратегії Зеленського. По-перше, в обох максимальна впізнаваність по країні, по-друге, лідер «Океану Ельзи» хоч переходить у політику, але з музикою й концертами він зав'язувати не збирається навіть після обрання депутатом», – йдеться у матеріалі.

Сам Вакарчук пояснив таку позицію вірністю своїм принципам.

«Я виступаю за повну автентичність, в політиці треба залишатися самим собою. Автентичність – один із наших принципів. Візьміть, до прикладу, Черчилля або зараз Трампа – за будь-яких обставин вони залишалися і залишаються самими собою. Якщо мені не доведеться іти у виконавчу владу, то як я змушу себе відмовитися від творчості? Я тоді не буду собою», – пояснює поки що тільки співак Вакарчук.

Зазначається, що графіки концертів ОЕ розписані до 20 вересня: найближчий концерт 17 травня в Києві, останній відомий – у Мінську у вересні.

Як повідомляли, 16 травня музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії »Голос» і намір балотуватися у Верховну Раду на осінніх виборах.

Leopolis.news