logo
18/01
16/01
15/01
14/01
13/01
12/01
... 10
12 ...

Львівська міськрада повинна популяризувати електрокари та розвивати відповідну інфраструктуру – Гринда

15-05-2019 16:541535

Львівська міськрада повинна популяризувати електрокари та розвивати відповідну інфраструктуру – Гринда
Фото: Галінфо

Депутат Львівської міської ради Іван Гринда звернувся до міської комісії з питань безпеку дорожнього руху з пропозицією маркувати у зелений колір місця зарядки електромобілів.

«Дуже важливо робити Львів комфортним для усіх автомобілістів. Часто бачу, як власники автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння паркують їх на місцях зарядки електрокарів. Можливо це елементарна неуважність, саме тому я пропоную маркувати ці місця зеленим кольором», - розповів Іван Гринда. 

Він також додав, що за останні роки Україна увійшла до переліку країн з швидким ростом числа електромобілів на кількість населення. На переконання Івана Гринди, Львів повинен йти в ногу з сучасними трендами розвитку інфраструктури для електрокарів та розвивати мережу зарядок для електромобілів по всьому місту. Поширення та популяризація електромобілів сприятиме також енергетичній незалежності від поставок бензину та дизпалива.

Публікація підготовлена в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів

Leopolis.news