logo
05/02
02/02
01/02
... 14
16 ...

Львів’янка намагалася продати 17-річну доньку в сексуальне рабство (ФОТО)

11-06-2019 20:221762

Львів’янка намагалася продати 17-річну доньку в сексуальне рабство (ФОТО)

 У Львові поліцейські викрили жінку, яка намагалася продати свою неповнолітню доньку для сексуальної експлуатації за кордоном.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

 

Поліцейські затримали 38-річну львів'янку сьогодні, 11 червня, у Львівському міжнародному аеропорту під час отримання 2700 доларів США. Отримавши гроші, жінка планувала передати свою 17-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації у Чеську Республіку.

«У ході досудового розслідування працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Львівської області встановили, що львів’янка підшуковує «клієнтів», аби продати свою доньку для сексуальної експлуатації. Під час реалізації оперативних заходів поліцейські затримали жінку в аеропорту під час отримання нею коштів за продаж дитини», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, затриману раніше неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків, вчинення насильства в сім’ї, заняття проституцією тощо.

Тепер жінці загрожує кримінальна відповідальність за статтею про торгівлю людьми. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Фото: Нацполіція

Leopolis.news