logo
03/03
02/03
01/03
... 14
16 ...

Затвердили порядок надання одноразової виплати львів’янам, які у 2019 році стали контрактниками ЗСУ

16-08-2019 12:431069

Затвердили порядок надання одноразової виплати львів’янам, які у 2019 році стали контрактниками ЗСУ
Фото: ілюстративне

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив порядок надання одноразової виплати мешканцям Львова, які підписали у 2019 році контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України.

Таке рішення члени виконавчого комітету ухвалили під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики департаменту фінансової політики має передбачити кошти у міському бюджеті Львова на 2019-2020 роки, необхідні для виконання цього рішення.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що ці кошти мають бути забезпечені з державного бюджету і доручив відправити відповідне звернення до нового уряду.

Документ визначає порядок надання одноразової виплати мешканцям Львова, які  підписали (підпишуть) контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України у період з 6 червня по 31 грудня 2019 року на строк не менше трьох років для проходження військової служби у Збройних Силах України та зараховані до списків особового складу військових частин Збройних Сил України, які включені у додаток 1 до Директиви Генерального Штабу Збройних Сил України від 08.01.2019 № Д3ДСК і на момент підписання контракту одночасно відповідали таким вимогам:

Перебували на військовому обліку Галицько-Франківського та Личаківсько-Залізничного об’єднаних районних, Сихівського та Шевченківського районного  військових  комісаріатів і  підписали контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України. Місце проживання зареєстроване у Львові, м. Винники, смт. Рудне та смт. Брюховичі.

Право на одноразову виплату поширюється також на військовослужбовців, які під час проходження військової служби у Збройних Силах України підписали повторний контракт на строк не менше трьох років для подальшого  проходження  військової  служби  у  Збройних  Силах  України  та проходять військову службу безпосередньо у військових частинах Збройних Сил України, які включені у додаток 1 до Директиви Генерального Штабу Збройних Сил України від 08.01.2019 № Д3ДСК і місце проживання яких зареєстроване у Львові, м. Винники, смт. Рудне, смт. Брюховичі, після їх особистого звернення до військового комісара одного з військових комісаріатів Львова.

Підставою для отримання одноразової виплати є подання військового комісара одного з військових комісаріатів Львова (по територіальності за зареєстрованим місцем проживання).

Сума одноразової виплати становитиме 25 тисяч гривень.

Леся БУРБАН, Leopolis.news