logo
03/03
02/03
01/03
... 14
16 ...

Війна на Донбасі: ЗСУ придушили збройну активність бойовиків біля Новолуганського

18-08-2019 17:00378

Війна на Донбасі: ЗСУ придушили збройну активність бойовиків біля Новолуганського
Фото: Деловая столица

Від початку поточної доби сьогодні, 18 серпня, наші оборонці зафіксували 4 збройні провокації з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє сайт Міноборони України. 

До 01:00 ночі противник вів обстріл зі стрілецької зброї по наших захисниках н.п. Пищевик. Окупанти вели прицільний вогонь з напрямку від села Верхньошироківське.

З 04.45 ранку, протягом півгодини, наші оборонці Водяного також перебували під ворожим вогнем. Від окупованої Ужівки ворог вів прицільні обстріли наших позицій з ручних протитанкових гранатометів.

Також від Ужівки противник протягом півгодини з 07.00 ранку вів обстріл зі стрілецької зброї по захисниках Лебединського.

О 07.36 окупанти від селища Доломітне розпочали щільний обстріл з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших оборонцях Новолуганського. З метою збереження життя та здоров’я наших воїнів, захисники України застосували у відповідь піхотне озброєння, не порушуючи Мінські угоди, та протягом 10 хвилин придушили ворожу збройну активність.

За наявною інформацією, від початку поточної доби втрат внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, серед наших героїв-захисників немає.

Leopolis.news