logo
09/09
08/09
... 180
182 ...

Львівська лікарка потрапила в реанімацію – терміново потрібна допомога

14-08-2019 10:365251

Львівська лікарка потрапила в реанімацію – терміново потрібна допомога
Фото: зі сторінки Ірини Микичак у Facebook

Під час перебування в Албанії в лікарки-неонатолога 1-го міського клінічного пологового будинку Львова Галини Палій розірвалася аневризма головного мозку. Жінка перебуває в реанімації, потрібні гроші на її лікування.

«Далеко від рідного дому в одній з клінік Тирани (Албанія) у комі лікар-неонатолог Галина Палій з Міського пологового #1 (на Мечнікова). Родина у відчаї, рятують молоду жінку, долаючи проблеми, у тому числі шукають кошти на дороге лікування», – написала на своїй сторінці у Facebook директор департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

Також вона поширила пост, в якому вказано подробиці події та реквізити для переказу коштів. У ньому йдеться про те, що в Галини Палій під час перебування за кордоном, в Албанії, розірвалась аневризма головного мозку, почався крововилив.

«Зараз зроблено операцію, в дописі протокол та перші рахунки на суми 2855000 Lek = це близько 34 000 €. Галина Палій зараз перебуває в реанімації клініки Тирани
Що потребуватиме подальших затрат! Ми шукаємо спонсорів, благодійні фонди, які допоможуть зібрати необхідну суму. 5363 5423 0895 1574 Kunovskiy Adrian
Діюча картка ПБ, яка приймає перекази. Це чоловік рідної сестри Галини Палій, вони перебувають разом у Албаніі», – йдеться в дописі Наталії Федишин.

Leopolis.news