logo
27/03
26/03
3 ...

На Львівщині пройшла Літня школа «Вплив євроінтеграції на публічне управління» (ФОТО)

11-07-2019 20:063848

На Львівщині пройшла Літня школа «Вплив євроінтеграції на публічне управління» (ФОТО)
Фото: ЛОДА

Упродовж 5-9 липня у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулася літня школа «Вплив європейської інтеграції на публічне управління».

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Школу організували для німецьких та українських студентів у співпраці з Вищою школою публічного управління, поліції та права землі Мекленбург-Передня Померанія та кафедрою європейського права Факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка. Заняття проводили англійською та німецькою мовами.

Для участі у школі прибула група німецьких студентів під керівництвом проф. Хольгера  Франке з Вищої школи публічного управління, поліції та права землі Мекленбург-Передня Померанія. Учасники зосередили увагу, зокема, й на екологічній проблематиці.

Почесним гостем школи був Франк Вассен, керівник групи експертів Генерального директорату з довкілля Європейської комісії (Брюссель), який виступив з доповіддю про природоохоронні території та перспективи їх розширення в Європейському Союзі (Natura 2000).

Учасники школи відвідали національний природний парк «Сколівські Бескиди», де ознайомилися з структурою та функціонуванням Парку. Поїздка була організована департаментом екології та природних ресурсів, департаментом дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації та національним природним парком «Сколівські Бескиди».

Під час візиту німецькі та українські учасники ознайомилися з роботою державного історико-культурного заповідника Тустань, відвідали еколого-просвітницькі центри Крушельницького та Бутивлянського лісництв НПП «Сколівські Бескиди». 

Також здійснили пішу екскурсію в гори до старовікових лісів. Старовікові ліси – це ліси, які тривалий час розвивалися природним шляхом, не зазнали істотного впливу людини. Вони виконують важливі захисні та охоронні функції, відіграють істотну роль у підтриманні біологічного різноманіття.

Leopolis.news