logo
28/03
27/03
3 ...

Юрій Доскіч зустрівся з працівниками самбірських підприємств

11-07-2019 21:166486

Юрій Доскіч зустрівся з працівниками самбірських підприємств

Кандидат у народні депутати України у 125-му одномандатному виборчому окрузі Юрій Доскіч зустрівся із працівниками Самбірського молокозаводу та швейної фабрики в Самборі.

 «Сьогодні ми розуміємо, що українські продукти не поступаються своєю якістю європейським. Навіть навпаки: останні роки наші підприємства активно освоюють нові ринки збуту, що покращує розвиток підприємництва на місцях. Хочу сказати, що останнім часом я часто купую продукцію саме вашого заводу, і вона дуже добре смакує моїй родині», – зазначив пан Доскіч під час зустрічі з працівниками Самбірського молокозаводу.

 

За його словами, дуже важливо, аби люди на місцях мали добре оплачувану роботу, тоді не поставатиме питання про виїзд за кордон на тимчасові заробітки.

«Як підприємець-виробничник розумію, як нині важко втримати добрих працівників на українському підприємстві, – заявив пан Доскіч. – Особливо це стосується професійних людей, які знають свою роботу. Сусідні держави із радістю «перекуповують» фахівців, розвиваючи свою економіку».

Таку думку Юрій Доскіч висловив, відвідуючи швейну фабрику в Самборі. «Думаю, лише конкурентна заробітна плата зможе вирішити проблему із кадрами», – підсумував він. 

Нагадаємо, Доскіч Юрій – успішний підприємець, який створив понад 1200 робочих місць, сплачує податки в місцеві бюджети та постійно розвиває виробництво, даючи можливість працівникам отримувати високу зарплату. Також він є кандидатом у народні депутати від Сколівського, Турківського та Старосамбірського району і міста Самбора.    

Leopolis.news