logo
23/03
22/03
21/03
3 ...

ЛНМУ ім. Данила Галицького – перший серед медичних вишів України за присутністю в інтернеті

06-08-2019 15:32923

ЛНМУ ім. Данила Галицького – перший серед медичних вишів України за присутністю в інтернеті
Фото: wz.lviv.ua

Webometrics Ranking of World’s Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їхньої присутності в мережі.

Про це повідомляє пресцентр Львівського національного університету ім. Данила Галицького, посилаючись на «Освіта.UA».

«Результати досліджень Webometrics публікуються двічі на рік, у січні та липні. Новий web-рейтинг університетів світу Ranking Web of Universities складений з урахуванням систематизованих даних, отриманих розробниками у липні 2019 року. Загалом, рейтинг охоплює понад 28 тисяч університетів та навчальних закладів з усього світу, з них 320 закладів вищої освіти з України», – йдеться в повідомленні.

Відповідно до останнього вимірювання, ЛНМУ ім. Данила Галицького посів 12-ту сходинку серед більше ніж трьох сотень вишів України та став першим серед медичних навчальних закладів нашої країни.

Як зазначено на сайті «Освіта.UA», у процесі складання Webometrics Ranking of World’s Universities враховують кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту навчального закладу, зовнішні посилання на нього, цитованість ресурсу, кількість завантажених на сайт файлів та інші показники.

Leopolis.news