logo
28/03
27/03
3 ...

На Закарпатті за пропозицію хабара затримали прикордонника (ФОТО)

15-05-2019 20:373728

На Закарпатті за пропозицію хабара затримали прикордонника (ФОТО)

На Закарпатті затримали старшого офіцера відділу оперативно-розшукового управління Західного регіонального управління Державної прикордонної служби за пропозицію неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

 

Старший оперуповноважений пропонував 10 тисяч гривень військовослужбовцю Мукачівського прикордонного загону за надання службової інформації про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні. Цю інформацію прикордонник намагався використати з метою сприяння переміщенню тютюнових виробів поза пунктами пропуску.

Слідчі Львівського територіального управління ДБР, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону, спільно з працівниками відділу Управління внутрішньої та власної безпеки Мукачівського прикордонного загону «Захід» задокументували факт передачі 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. Зазначена сума неправомірної вигоди вилучена, старшого оперуповноваженого прикордонної служби затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами проведення слідчих дій вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України) та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

У випадку доведення провини, офіцеру Державної прикордонної служби загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, або без конфіскації.

Leopolis.news