logo
11/11
10/11
09/11
08/11
07/11
06/11
... 23
25 ...

17 травня у Львові відбудеться єдиний концерт солістів «Клезмер фесту»

15-05-2019 11:151872

17 травня у Львові відбудеться  єдиний концерт солістів «Клезмер фесту»

Від 7 до 25 травня за підтримки Українського  Культурного Фонду, КМДА, Французького Інституту в Україні, Австрійського культурного форуму, та низки громадських організацій  в Україні відбувається  ІІ Міжнародний «KYIV KLEZMER FEST»(kyivklezmerfest.org). 

У межах фесту містами України, проводиться промоційний «Київ-Клезмер-Тур».

З єдиним концертом,  учасники виступлять 17 травня у Львові в ресторані «Safe» готелю «BANKHOTEL» (вул. Листопадового Чину, 8).

Дует французьких музикантів світового рівня Самуель Берто (кларнет) та Станко Марінковіч (акордеон) запропонують на розсуд вибагливої львівської публіки  власне прочитання та виконання відомих класичних та народних творів.

Як кажуть самі виконавці, кларнет та акордеон, на перший погляд, важко назвати драйвовими інструментами, але завдяки їхньому поєднанню народжується та палахкотить такий потужний вогонь, який зігріває тих, хто не бажав грітись або забув, що таке тепло. Віртуозні сплетіння давно знайомих, можливо призабутих, але улюблених мелодій з імпровізаційними пасажами, балкансько-ромський та європейський єврейський мелос, нестримна жага до життя – це захоплює, підкорює та відкладає незабутні враження.

Учасники та організатори ІІ Міжнародного «KYIV KLEZMER FEST» охоче дадуть відповіді на всі запитання львівських журналістів на прес-конференції, котра відбудеться у Конгрес-холі (2-й поверх) готелю «BANKHOTEL» 17 травня о 18.00.                                      

Leopolis.news