logo
04/07
03/07
02/07
30/06
29/06
28/06
27/06
... 24
26 ...

У Самборі провели три фінальні кубкові матчі (ФОТО)

20-08-2019 09:40768

У Самборі провели три фінальні кубкові матчі (ФОТО)

Учора, 19 серпня, на міському стадіоні Самбора імені Лева Броварського відбулися три фінальні матчі серед сільських команд: юнаків, другої і вищої районної ліг, присвячені Дню Незалежності України.

Організатором кубкового турніру є районне ВФСТ «Колос», повідомляє кореспондент Leopolis.news

«Традиційно, – сказав головний колосівець Самбірщини Руслан Хомин, – вирішальні матчі футболістів за престижні спортивні трофеї – «Кубок незалежності» на міському стадіоні проводяться у святковий день – на Спаса. У такий час команди збирають чисельну аудиторію своїх уболівальників».

Започаткували фінальні матчі юнацькі команди сіл Верхівці та Бісковичі. Матч між ними закінчився 4:0 на користь перших. А ось зустріч команд другої районної ліги закінчилася  з мінімальною перемогою 1:0 і кубок додому повезли футболісти, які представляли села Вільшаник та Сіде.

Найбільший інтерес в уболівальників викликав поєдинок команд вищої районної ліги. У вирішальному матчі на полі зійшлись дві команди сіл Волебаранецької ОТГ – «Юність» Верхівці і об’єднана «Промінь-Едельвейс» із Волі-Баранецької та Берестян.

Переконливу перемогу 8:0 здобула команда «Юність». Окрім престижного кубка, футболісти нагороджені пам’ятними медалями та грамотами. Фіналісти також не залишились без відзнак.

Нагадаємо, Самбірська районна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» кілька років тому започаткувала розіграш футбольного кубка «Кубок незалежності». Футбольний турнір з нагоди головного свята України набув популярності, тому організаторам довелось розширити його рамки: до турніру долучилися юнацькі команди, а також другої районної ліги і вищого дивізіону.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news