logo
19/03
18/03
16/03
15/03
14/03
13/03
... 2
4 ...

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла формують медіаархів

18-05-2019 15:101721

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла формують медіаархів

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла задумали сформувати медіаархів храму, де кожен охочий зміг би знайти чи просто переглядати різну інформацію про сучасність та минуле Гарнізонного храму.

«Для цього нам потрібно зібрати на одному ресурсі всі можливі світлини (фото, гравюри, рисунки тощо),документи, спогади тощо. За цих три роки нам вдалось зібрати багато інформації, яку ми потрохи намагаємось удоступнювати для широкого загалу. Але одна справа, коли працюють 2-3 людей, інша коли кожен вносить свою лепту в спільну справу.

Тому ми звертаємось до всіх і кожного. Хто має власні або скачані звідкись фото/документи, де є зображено храм (байдуже сам храм чи на фоні вул.Театральної чи просп.Свободи тощо), або знає людей, які мали дотичність до храму чи просто були свідками якихось подій - просимо надіслати цю інформацію на нашу пошту underground@petrapavla.org.ua з позначкою «До архіву».

Особливо просимо відгукнутись тих, хто знає людей, які пам'ятають радянські часи храму. Плануємо по можливості записувати інтерв'ю і викладати їх у доступ. Навіть якщо є інформація, якою Ви б не хотіли ділитись з всіма - просто напишіть, вона важлива для історії! Віримо, що разом ми зможемо зробити Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла ще більш «своїм» для кожного та ще більш цікавішим для всіх гостей міста, – йдеться у повідомленні.

Контактна пошта: underground@petrapavla.org.ua