logo
13/03
12/03
11/03
10/03
09/03
08/03
07/03
... 2
4 ...

У Кам'янка-Бузькому районі відкрили новий спортмайданчик (ФОТО)

10-05-2019 15:431491

У Кам'янка-Бузькому районі відкрили новий спортмайданчик (ФОТО)

Фото: ЛОДА

У середу, 8 травня, у селі Новий Став Жовтанецької ОТГ урочисто відкрили футбольне поле зі штучним покриттям. Його облаштували у межах реалізації державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

В урочистому відкритті взяли участь заступник голови облдержадміністрації Роман Филипів, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Роман Хім’як, керівники району, духовенство, громадськість.

«Будівництво справжньої держави зрештою залежить і від будівництва ось таких об’єктів, які ми відкриваємо сьогодні. Таких футбольних полів зі штучним покриттям протягом останніх років на теренах Львівщини було відкрито понад 130. Насправді це велика радість, але радість не тільки у відкриті цього об’єкту. Об’єкт може бути відкритий, введений в експлуатацію, але справжнього змісту він отримає тоді, коли тут буде черга від охочих займатися футболом, займатися спортом на цьому футбольному полі. Велике бажання і велике прохання до вас, шановні дітки, щоб дійсно це футбольне поле було постійно затребуваним, - звернувся до присутніх Роман Филипів. -  Думаю, що останні роки показали, що держава рухається в правильному напрямку. У будь-якому випадку хочеться зберегти оцю динаміку. Велике прохання до вас, молодого покоління, належним чином шанувати те, що вже зроблено і плекати у собі розум, сили, уміння і навички для того щоб примножувати усе те, чого, може, не зможемо чи не зуміємо збудувати ми»

Вітали гостей показовим виступом каратистів, піснями та танцями діти, для яких і був збудований цей майданчик.

Після офіційного відкриття відбувся перший футбольний матч.

Leopolis.news