logo
11/11
10/11
09/11
08/11
... 36
38 ...

Відняв у дитини велосипед і пограбував магазин: на Левандівці затримали бандита

14-08-2019 11:42943

Відняв у дитини велосипед і пограбував магазин: на Левандівці затримали бандита

У Залізничний відділ поліції 13 серпня надійшло повідомлення від 41-річного львів’янина про те, що близько 19:30 на вулиці Роксолани у Львові невідомий зловмисник, застосувавши насильство, відібрав у його десятирічного сина велосипед «Аванті» та втік.

 

 

 

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Близько 20:00 у поліцію надійшло інше повідомлення від продавця одного з магазинів, розташованого на вулиці Залізничній у Львові, про чоловіка, котрий, погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів товаром з прилавку та намагався втекти.

На місці події працювали наряд Управління поліції охорони та слідчо-оперативна група. Поліцейські спільно з небайдужими громадянами, затримали зловмисника. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті  передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 22-річний львів’янин, котрий раніше притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за неправдиві повідомлення про замінування.

Під час перевірки поліцейські виявили на місці події велосипед, яким затриманий приїхав на місце скоєння злочину – той самий «Аванті», який він відібрав у малолітнього хлопчика на вулиці Роксолани.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводяться досудові розслідування.

Leopolis.news