logo
09/12
08/12
07/12
06/12
... 36
38 ...

Аграрії Львівщини, які займаються органічним виробництвом, можуть отримати фінансову підтримку

11-09-2019 16:12879

Аграрії Львівщини, які займаються органічним виробництвом, можуть отримати фінансову підтримку
Фото: uprom.info

Продовжується прийом документів на право отримання фінансової підтримки на виконання заходів Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області у 2019 році за напрямом: фінансова підтримка у вигляді часткового відшкодування вартості сертифікації суб’єктів органічного виробництва та заготівлі органічних об’єктів рослинного світу.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.  

Право на фінансову підтримку мають суб’єкти господарювання, які здійснюють органічне виробництво у галузі сільського господарства, що зареєстровані на території області та провадять органічну діяльність, підтверджену відповідними сертифікатами.

Кошти обласного бюджету надаються таким суб’єктам господарювання у вигляді часткової компенсації витрат з проведення сертифікації органічного виробництва та заготівлі органічних об’єктів рослинного світу в розмірі фактичних витрат, але не більше ніж 20 тис. грн одному суб’єкту господарювання.

Заявки на одержання фінансової підтримки з визначеним переліком документів подаються до Конкурсної комісії департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації (адреса: м. Львів, п-кт. В. Чорновола, 57, каб. № 59).

Термін подачі документів до 10 грудня поточного року.

Порядок використання коштів та перелік документів у рубриці «Програми» на сайті Львівської ОДА за посиланням. 

Leopolis.news