logo
08/11
07/11
06/11
04/11
... 37
39 ...

Львів’янин влаштував перегони з поліцією на викраденому позашляховику та розбив його (ВІДЕО)

13-08-2019 14:311226

Львів’янин влаштував перегони з поліцією на викраденому позашляховику та розбив його (ВІДЕО)
Фото: Скріншот з відео

22-річний львів’янин сьогодні вночі, 13 серпня, викрав позашляховик Toyota Prado та розбив його, тікаючи від патрульних. Після цього він кинувся навтьоки у поля.

Про це повідомляє відділ комунікації патрульної поліції Львівської області.

Зазначається, що сьогодні близько 4:00 патрульні 4-го батальйону почули через рацію орієнтування про викрадений на вулиці Івана Величковського автомобіль Toyota Prado сірого кольору. За словами заявника, автомобіль обладнаний трекером для відстежування та рухається на виїзд зі Львова вулицею Шевченка.

«Екіпаж, який перебував на вулиці Городоцькій, виїхав за межі міста і очікував, що автомобіль може проїхати повз них. Через лічені хвилини поліцейські побачили ідентичний викраденому позашляховик, але зі зміненими номерами і рухався він зі швидкістю близько 80 км/год.», – повідомили в поліції.

Патрульні почали переслідування авто увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольорів та звуковий сигнал. Проте водій проігнорував вимогу поліцейських зупинитись і збільшив швидкість до 170 км/год.

Зазначається, що тікаючи водій порушував правила руху та виїжджав на зустрічну смугу. Під час переслідування екіпаж через рацію попросив допомогу колег.

«На перехресті з кільцевим рухом в селі Сокільники водій не впорався з керуванням, в’їхав у відбійних та з’їхав у кювет. З салону позашляховика вибіг чоловік і почав втікати в напрямку приватних будинків. Поліцейські вибігли за ним і почали переслідування полем, до них одночасно приєднався ще один екіпаж і рота тактико-оперативного реагування», – розповіли у поліції.

У результаті молодика вдалось оточити і затримати. Патрульні встановили особу правопорушника, ним виявився 22-річний львів’янин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів та власника автомобіля, який підтвердив, що це його позашляховик.

Leopolis.news