logo
12/10
11/10
10/10
... 45
47 ...

Винесено вирок львів’янину, який побив дружину, попри судову заборону наближатись до неї

22-08-2019 12:49823

Винесено вирок львів’янину, який побив дружину, попри судову заборону наближатись до неї
Фото: Ілюстративне

Личаківський районний суд Львова призначив іспитовий термін чоловіку, який застосовував фізичне насильство до дружини. Раніше, суд заборонив правопорушнику наближатись до неї.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 повідомлено про підозру львів’янину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 390-1 Кримінального кодексу України (невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходження програми для кривдників).

«Личаківським районним судом Львова винесено рішення про видачу обмежувального припису чоловіку, який зловживав спиртним та не раз застосовував фізичне насильство до дружини. Згідно цього припису зловмиснику заборонялось упродовж шести місяців перебувати у місці спільного проживання та наближатись до постраждалої на визначену судом відстань», – повідомили у прокуратурі.

«Чоловіку не дозволялось вести телефонні розмови або контактувати із колишньою дружиною через інші засоби зв’язку. Із вказаним рішенням підозрюваний ознайомився, однак його вимоги порушив», – йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт стосовно правопорушника було скеровано до суду, який визнав його винним та призначив покарання у вигляді одного року обмеження волі та, водночас, звільнив від покарання та призначив іспитовий термін один рік.

Leopolis.news