logo
17/01
16/01
15/01
13/01
11/01
10/01
09/01
... 59
61 ...

Головного лісівника Житомирщини, якого Зеленський змусив написати заяву, перед тим шантажували (ФОТО)

13-08-2019 17:161113

Головного лісівника Житомирщини, якого Зеленський змусив написати заяву, перед тим шантажували (ФОТО)
Фото: СБУ

Голова громадської ради при Житомирській облдержадміністрації погрожував поширити нібито компрометуюче відео про директора держлісгоспу напередодні візиту на Житомирщину президента Володимира Зеленського, якщо йому не виплатять 30 тисяч доларів.

 

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У випадку незгоди «громадський діяч» погрожував поширити нібито компрометуюче відео у соцмережах напередодні візиту керівництва країни до Олевського району області.

Зазначається, що оперативники встановили, що «активіст» вимагав гроші у представників суб’єктів лісового господарства, за невжиття заходів «громадського впливу» для блокування їх законної діяльності.

Затримали вимагача в ресторані у центрі Житомира після отримання чергового «траншу» у розмірі 5,5 тисяч доларів. Раніше правоохоронці також задокументували факт перерахування «активісту» авансу на картковий рахунок, як гарантії мовчання.

Нагадаємо, під час наради за участю керівництва Житомирської області у понеділок, 12 липня, президент Володимир Зеленський змусив керівника обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Leopolis.news