logo
26/02
25/02
24/02
23/02
22/02
21/02
... 6
8 ...

Театр «Візаві» запрошує на «Любов без правил» | Блог Ірини Грабовської

14-05-2019 10:501960

Театр «Візаві» запрошує на «Любов без правил» | Блог Ірини Грабовської
Фото: автора

Весна у розпалі. У повітрі витає дух любові та авантюр. Де шукати ту єдину свою половинку у вирі життєвих круговоротів? Любовні ігри та романтика, сміх, флірт та поцілунки… Що може бути кращим за кохання? У пошуках цього почуття робилися найнеймовірніші вчинки. Наше життя зі смаком кохання та пристрасті стає смачнішим та вишуканішим.

 

Романтична комедія «Любов без правил» від київського театру «Візаві» з позитивним емоційним фоном не залишить байдужим кожного глядача. Сміх та сльози, розпач та пристрасть, флірт та запал, кохання та ненависть на сцені гарантують вам романтичний настрій та впевненість, що ЩАСТЯ Є… За нього варто боротися, його варто шукати та не боятися порушувати правила.

У виставі театру «Візаві» ви побачите та впізнаєте відомих акторів серіалів, які здивують Вас авантюризмом у пристрасному коханні з витікаючими звідси наслідками відчайдушної і всеосяжної любові . Придивіться до своїх колег по службі, а на корпоративній вечірці зверніть увагу на молодого красеня з борідкою. Раптом це не чоловік, а гарненька дівчинка. Але що вона робить вночі у кабінеті боса? І навіщо напиватися до бісиків? І коли нарешті «Ганнуся купить морозива?». Відповіді прийдуть несподівано, коли ви побачите незабутнє дійство на сцені з фантастично пристрасними відносинами.

21 травня о 19.30. у приміщенні Палацу молоді (м. Львів, пл. Євгена Петрушевича, 2) перший український приватний театр «ВІЗАВІ» (м.Київ) представляє комедію Тамари Морозової «Любов без правил», яка вирізняється особливим естетичним стилем та оригінальною постановкою.  

Декілька годин хорошого гумору та легкого флірту з галантними манерами даруватимуть вам актори Тамара Морозова, Володимир Пшеничний, Ірина Марчук, Костянтин Косинський.  

Усі подробиці тут: https://lviv.kontramarka.ua

https://www.facebook.com/groups/T.Kon.shoy/

Квитки тут.

Ірина Грабовська, блогер