logo
01/03
29/02
28/02
27/02
... 8
10 ...

Аварія за участі автобуса з дітьми на Львівщині: медики розповіли про стан потерпілих

05-09-2019 15:10893

Аварія за участі автобуса з дітьми на Львівщині: медики розповіли про стан потерпілих
Фото: прес-служба Львівської міської ради

Стан здоров’я дітей та водіїв, які після масштабної ДТП на трасі Київ-Чоп перебува обох міських лікарнях, — стабільний.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

На лікуванні у міській дитячій клінічній лікарні та міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова перебувають 12 дітей та обидва водії автобуса, які постраждали в нічній аварії на Львівщині. Стан усіх дітей — задовільний, важких травм і загрози життю немає. Усім постраждалим лікарі надають всю необхідну медичну допомогу.

«Цієї ночі в міську дитячу клінічну лікарню госпіталізували 12 дітей, віком від 10 до 14 років, які постраждали під час ДТП. Стан усіх дітей — задовільний, важких травм і загрози життю немає. Також у клінічну лікарню швидкої медичної допомоги госпіталізували обидвох водіїв автобуса. Одного із них прооперували з приводу травм грудної клітки й обох нижніх кінцівок. Його стан — ближчий до важкого, стабільний, загрози життю нема. Інший водій був госпіталізований із травмою стоп обох нижніх кінцівок, загрози його життю немає і, можливо, найближчим часом він буде виписаний зі стаціонару», — розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Він зазначив, що усім постраждалим надано весь комплекс діагностичних заходів та лікування, і лікарі продовжують надавати всю необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чоп між селами Дідилів і Банюнин на Львівщині 4 вересня о 20:50 сталась ДТП за участі легковика, мікроавтобуса та пасажирського автобуса, у якому перебував дитячий танцювальний колектив з Чернігівської області.

Leopolis.news