logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Вакарчук заявив, що у його партії не буде діючих депутатів

20-05-2019 09:396867

Вакарчук заявив, що у його партії не буде діючих депутатів
Фото: LIGA.net

У списку партії Святослава Вакарчука «Голос» на парламентських виборах не буде діючих народних депутатів.

Про це він заявив в ефірі ТСН у неділю ввечері, повідомляє «Українська правда».

 

«Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи виборів справжніх змін, і ми будемо робити їх самі. Тому наш список, я вважаю і буду пропонувати це партії, має повністю складатися з людей, серед яких немає діючих народних депутатів», - сказав Вакарчук.

На його думку, це дуже важливо, щоб люди розуміли, що партія пропонує «нові кардинальні рішення, які ще інші люди ніколи не пропонували».

«Є багато чудових народних депутатів, у яких можуть співпадати з нами погляди. Я впевнений, що на мажоритарних округах вони з успіхом переконають своїх виборців за результатами їхньої роботи за 5 років», - додав Вакарчук.

Відповідаючи на питання, чому він не брав участі у виборах президента, музикант сказав: «Я вважаю, що сьогодні те місце, де робляться справжні зміни, які стосуються українських громадян, їх добробуту, боротьби з корупцією, вільної економіки, всіх інших важливих речей відбуваються в парламенті. Тому я не вагаючись прийняв рішення йти на вибори до парламенту».

Він також знову заявив, що у разі обрання до парламенту не припинить займатися музикою, однак пріоритетом буде політична діяльність.

«Ми йдемо в політику всерйоз і надовго, і для мене на першому місці будуть інтереси громадян і виборців, а все інше буде підпорядковано цій великій цілі», - сказав Вакарчук.

На питання, чи буде його політсила в разі проходження до Ради підтримувати ініціативи новообраного президента Володимира Зеленського він зазначив, що це буде залежати від політики Зеленського.

«Якщо президент буде пропонувати зміни, ми їх підтримаємо і будемо пропонувати ще більші, ще радикальніші зміни. Якщо ні, ми змусимо його відповідати перед виборцями», - сказав Вакарчук.

Leopolis.news