logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

Клімкін: Приємно, що Зеленський згадав про подвійне громадянство

20-05-2019 18:462310

Клімкін: Приємно, що Зеленський згадав про подвійне громадянство
Фото: УНН

Міністр закордонних справ Павло Клімкін підтримав ініціативу президента Володимира Зеленського щодо надання подвійного громадянства українцям, які живуть за кордоном.

 

«Вітаю Володимира Зеленського зі вступом на посаду і початком президентства! Приємно, що у своїй інавгураційній промові він згадав одну з моїх улюблених тем – питання подвійного громадянства для закордонних українців, які готові допомагати змінювати країну. Вважав і вважатиму цей крок необхідним і адекватним», - написав Клімкін на своїй сторінці у Facebook.

«Але (!), вкотре наголошу, що у разі наявності громадянства країни-агресора – тільки після деокупації Криму і Донбасу. Це абсолютний must», – додав міністр.

Зазначимо, що Зеленський під час інавгураційної промови заявив, що надасть громадянство усі, хто готовий будувати нову, сильну та успішну Україну:

«І сьогодні я звертаюсь до всіх українців у світі. Нас 65 мільйонів. Так, не дивуйтесь – нас 65 мільйонів. Тих, кого народила українська земля. Українці в Європі та Азії, у Північній та Південній Америці, в Австралії і в Африці. Я звертаюсь до всіх українців на планеті!», - сказав він.

Нагадаємо, раніше Клімкін заявив, що подає у відставку з посади міністра закордонних справ, та буде балотуватися до парламенту.

Leopolis.news