logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

Ганущин заявив, що Гірняк з групою депутатів хоче усунути його з посади

21-05-2019 12:271830

Ганущин заявив, що Гірняк з групою депутатів хоче усунути його з посади
Фото: varta.com.ua

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що частина депутатів ЛОР готуються висловити йому недовіру і проголосувати за його звільнення із посади.

Про це Олександр Ганущин сказав під час сесії ЛОР сьогодні, повідомляє кореспондент Leopolis.news.

За словами голови ЛОР, під час сесії сьогодні мав бути його звіт, однак це питання не включили до порядку денного.

Олександр Ганущин пояснив, що проведення звіту передбачає можливість проголосувати за висловлення недовіри голові облради і звільнення його із посади.

Він запевнив, що ініціатором такого голосування є заступник голови облради Володимир Гірняк, який хоче отримати з цього серйозні дивіденди.

За словами Олександра Ганущина, наразі у сесійній залі немає достатньої кількості голосів за висловлення недовіри чинному керівникові ЛОР, тому його звіт відтягують.

«Вони хочуть дочекатися, коли прийде нова «зелена» влада, захопитися адміністративною підтримкою та взяти участь у боротьбі за крісло голови ЛОР. Це відбулося під керівництвом заступника голови обласної ради Володимира Гірняка, який хоче отримати з цього серйозні дивіденди», – сказав Олександр Ганущин.

Він додав, що ідея про його усунення з посади з’явилась після його заяви про те, що Львівська обласна рада буде в опозиції до нового президента. Водночас Володимир Гірняк сказав, що немає жодних політичних ігор, а просто голова ЛОР запізно подав звіт депутатам.

Леся БУРБАН, Leopolis.news