logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

Зеленський ініціює позачергове засідання ВРУ

21-05-2019 14:472346

Зеленський ініціює позачергове засідання ВРУ

Президент України Володимир Зеленський звернеться до голови Верховної Ради з вимогою зібрати позачергове засідання парламенту.

Про це заявив голова парламентської фракції «Самопоміч» Олег Березюк після проведення консультацій з Зеленським в АП, передає УНН.

«Президент дає шанс парламенту виправити те, що парламент ще не зробив, – це руйнація феодальної злочинної мажоритарки», - зазначив Березюк.

За його словами, є пропозиція Президента, що парламент може на позачерговому засіданні внести зміни до чинного виборчого законодавства, де забираються всі статті, що стосуються мажоритарної системи, і знижується прохідний бар’єр до 3%.

«Якщо Президент звернеться до голови Верховної Ради, то сьогодні голова ВР в 3-денний термін має зібрати позачергове засідання ВР… Тому маємо день, два або три, щоб приїхати в столицю України і змінити те, що треба було змінити 5 років тому», - додав Березюк.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, його заступниками, лідерами депутатських фракцій та груп щодо дострокових виборів.

Leopolis.news