logo
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
2 ...

Віце-президентом ПФК «Львів» став Леонід Бард

23-05-2019 11:561871

Віце-президентом ПФК «Львів» став Леонід Бард
Фото: pfclviv.com

У керівному складі професійного футбольного клубу «Львів» відбулося поповнення. Віце-президентом львівського клубу став Леонід Бард. Він опікуватиметься міжнародними зв’язками та питаннями розвитку клубу.

Про це повідомляє офіційний сайт ПФК «Львів».

Леонід Семенович Бард народився 3 травня 1949 року у Києві. Завершив Київський технологічний інститут легкої промисловості за спеціальністю «інженер-механік». Згодом отримав освіту у сферах охорони інтелектуальної власності та патентного захисту, а також зовнішньо-економічної реклами і зв’язків з громадськістю. У 1989 році разом із родиною емігрував до США.

Цікаво, що родина Леоніда Барда має безпосереднє відношення до футболу. Його батько, Семен Давидович Бард, грав у футбол та був воротарем в командах «Харчовик» (Біла Церква) та «Спартак» (Київ). У 70-х роках він займав посаду заступника голови відділу дитячо-юнацького футболу Федерації футболу УРСР.

Сам же Леонід Семенович обрав політичну кар’єру, в якій досягнув чималих успіхів. З 2005 по 2012 рік він був членом Ради Керівників та Ради Директорів Американського єврейського конгресу у Нью-Йорку, а в 2010 році заснував та по сьогоднішній день керує міжнародною громадською організацією – Асамблеєю Діаспор свiту, яка об’єднує лідерів етнічних груп-діаспор з 19 країн.

Усі ці роки Леонід Бард не забував про Україну й активно підтримував свою Батьківщину. Так, у 2015 році він взяв участь у зборі коштів, а також в церемонії відкриття пам’ятника Героям Небесної Сотні в Блумінгдейлі (Іллінойс, США), а у 2016 році організував збір гуманітарних товарів, медичного обладнання, приладів та супутніх медичних товарів для лікарень і медичних центрів України.

Leopolis.news