logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Представники влади та духовенства зібралися на першому Молитовному сніданку у Львові (ФОТО)

23-05-2019 12:071369

Представники влади та духовенства зібралися на першому Молитовному сніданку у Львові (ФОТО)
Фото: ЛМР
Сьогодні, 23 травня, у Львові відбувся перший Молитовний сніданок, який організували з ініціативи Церков міста та з нагоди Року сім'ї.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, у події взяли участь представники не лише духовенства, влади та громадських організацій, а й галузі культури, медицини й освіти. Перший Львівський молитовний сніданок став продовження Національних молитовних сніданків в Україні.

«Ідея у тому, щоб християни усіх Церков разом молилися за владу. Є дуже багато способів керувати країною. Але головний спосіб – це молитися за владу, яка сьогодні є у місті. Ми хотіли б започаткувати таку хорошу традицію львівських молитовних сніданків. Ми хочемо бути єдиними, виявляти любов і єдність, в цьому мати результат від Бога», – зазначив голова львівського штабу ГО «Всеукраїнський собор» Дмитро Колесник.

«Практика молитовних сніданків популярна у цілому світі, зокрема в Європі та Сполучених Штатах Америки. Це чудова нагода для зустрічі релігійних громад, представників влади, інтелігенції, підприємців, освітян, медиків і громадських лідерів, аби духовно об’єднатися у молитві за щасливе майбутнє нашого міста та країни», – наголосив Петро Залуга, в. о. начальника управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Під час Молитовного сніданку виступали також архієпископ і митрополит Львівський Римо-католицької церкви Мечислав Мокшицький, отець Богдан Прах, ректор Українського католицького університету, капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк.

Фото: ЛМР

Leopolis.news