logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Триває прийом заявок від молодих виконавців для участі в проекті «Українська пісня»

23-05-2019 14:411314

Триває прийом заявок від молодих виконавців для участі в проекті «Українська пісня»
Фото: оргкомітет «Української пісні»

До 1 червня триває прийом заявок від молодих виконавців, які хочуть узяти участь у знаковій музичній події року – «Українська пісня / Ukrainian Song Project», яка 17 серпня вже вчетверте відбудеться на стадіоні «Арена Львів».

 

 

Про це повідомляють організатори події.

За їхніми словами, «Українська пісня / Ukrainian Song Project» має на меті допомагати новим співакам та гуртам у повній мірі реалізовувати свій творчий потенціал. Оргкомітет оголошує конкурсний відбір, за результатами голосування десятка фіналістів отримає можливість заспівати на «Арені Львів». Прийом заявок від молодих артистів триває до 1 червня. Щоб подати заявку на участь у проекті, потрібно заповнити анкету за цим посиланням.

До участі в «Українській пісні» допускаються гурти, солісти, дуети, тріо, квартети та ін. Розглядатимуться виключно авторські пісні українською мовою, записані на професійній студії. При цьому учасником Проекту може стати представник будь-якої країни світу. Відбір музичних композицій відбуватиметься у різних жанрах: популярна музика (тріп-хоп, електро, техно-поп, даб-хаус), танцювальна  музика (джангл,  драм’н’бас, грув, діп-хаус, ембіент, транс, техно, хардкор, рейв, реп, хіп-хоп, ультра-диско), рок-музика (хард-рок, поп-рок, інді-рок, кантрі-рок, рок-н-рол, фолк-рок, симфонічний рок та ін.), акустична музика тощо.

Leopolis.news