logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

У Львові відзначили найкращих спортсменів – ветеранів і студентів (ФОТО)

23-05-2019 14:521551

У Львові відзначили найкращих спортсменів – ветеранів і студентів (ФОТО)

21 травня відбулося спільне засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області та Вченої ради ЛДУФК імені Івана Боберського, під час якого вшанували зразкових у спорті – студентському та ветеранському.

Про це повідомили у відділенні НОКу у Львівській області.

На початку засідання вшанували хвилиною мовчання пам’ять одного з найстарших олімпійців Львівщини, почесного майстра спорту, учасника Олімпійських ігор у Мельбурні 1956 року у стрибках з жердиною Віталія Чернобая, якого не стало 19 травня.

Відтак голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський привітав від НОК України ветеранів спорту Львівщини. Вшанування ветеранів спорту Львівщини провели з нагоди відзначення в Україні Дня пам’яті та примирення. Юрій Турянський зачитав привітального листа від президента НОК України Сергія Бубки.

Відзначили й чинних спортсменів – найкращих студентів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Їм вручили іменні стипендії канадського Фонду ім. Володимира Кузя. Цього року стипендіатами канадського фонду стали відмінниця навчання Анна Лопушанська та чемпіонка України з плавання, учасниця чемпіонатів світу та Європи Марина Кирик.

Фото: відділення НОКу у Львівській області

Leopolis.news