logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Завтра «Карпати» прийматимуть «Олімпік»

24-05-2019 15:392073

Завтра «Карпати» прийматимуть «Олімпік»
Фото: fckarpaty.com

У суботу, 25 травня, львівські «Карпати» проведуть заключний домашній матч плей-оф Прем’єр-ліги. Суперником «зелено-білих» стане донецький «Олімпік». Протистояння на «Україні» розпочнеться о 17:00.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Заключні два тури УПЛ зберігають у собі максимум інтриги в контексті боротьби за виживання. Чотири команди претендують на виліт з елітного дивізіону і відчайдушна боротьба триватиме до останнього туру. Поразка «Карпат» в Одесі у вівторок ще більше заплутала ситуацію – «Чорноморець» зробив важливий крок на зустріч до рятівних перехідних матчів і має нагоду уникнути прямого вильоту. В свою чергу, «Карпати» та «Олімпік», намагаються не допустити ситуації з перехідними матчами. «Леви» матимуть шанс уникнути додаткових двох зустрічей з представником Першої ліги лише у випадку перемоги над донеччанами у суботу. 

«Олімпік» є типовою домашньою командою і у цьому сезоні лише двічі перемагав за межами Києва, що став рідним для донеччан. Востаннє «олімпійці» вигравали на виїзді ще понад вісім місяців тому. Разом з тим, після того, як Ігор Климовський очолив команду, «Олімпік» у шести турах лише одного разу поступився і тричі тріумфував. 

В попередньому домашньому поєдинку «Карпати» також перервали неприємну серію без перемог і здолали «Десну» (2:0). В останньому турі на «левів» чекає важкий вояж до столиці на матч проти «Арсенала-Київ». Відтак, втрата очок на «Україні» може стати фатальною для львів’ян. «Олімпік» теж свій заключний матч плей-оф проведе на виїзді – суперником донеччан буде полтавська «Ворскла». Для того, щоб покращити ситуацію перед останнім туром обидвом командам вкрай потрібно здобувати очки у Львові. 

Пряма трансляція протистояння на «Україні» розпочнеться на телеканалі «ZIK» о 17:00.

Leopolis.news