logo
23/04
22/04
2 ...

У Львові презентували онлайн-платформу ChoiZY (ФОТО)

24-05-2019 17:403435

У Львові презентували онлайн-платформу ChoiZY (ФОТО)

У Львові відбулась презентація освітньої он-лайн платформи ChoiZY, яка допомагає підліткам визначитись із майбутньою професією.

Учасники події мали змогу прослухати чотири міні-лекції від представників різних професій, повідомляють організатори.

Олександр Павленко, CEO & Co-Founder Choizy розповів, що таке Choizy та навіщо її створили: «Відповідаючи на питання: «Що для Вас є головним при виборі онлайн-навчання?»,-  більшість відповідає, що програма. Ми це розуміємо, тому наша робота над програмою онлайн-курсів буде максимально наближена до стаціонарного навчання та адаптована під кожного слухача. Максимум практики та основні сучасні тенденції. Нудьгувати не доведеться!».

Досвід засновників компанії величезний. Уже чотири роки вони проводять профорієнтаційні табори і курси. За цей час було організовано 17 таборів і запущено 4 напрямки курсів.

Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку виступив на презентації з підтримкою проекту і озвучив, що таких проектів в Україні має бути якомога більше.

Також для учасників провів лекцію Віктор Гальчинський, керівник прес-служби KredoBank, на тему: «Персональний бренд для професії. Як найкраще розповісти про себе працедавцям чи партнерам».

Юлія Віначевська, Founder VINACHEVSKA.UNIVERSE, FB Manager at George Hotel, відмітила: «Я щаслива, що в Україні є люди, які обирають створення унікальних проектів саме у нас, ,а не за кордоном.. Тому що наш потенціал, насправді, не обмежений. Лишень важливо це усвідомити! Команда ChoiZY саме такі! Це команда молодих  креативщиків, що вболівають за свій проект вдень і вночі. І надихає, що даний проект має не лише комерційне підґрунтя, а й важливу місію - допомагати молоді обирати професію для душі і опираючись на знання професіоналів, а не для «годиться» або тому що батьки хочуть чи просто престижно. Адже мудрим людям відомо, що тільки улюблена справа, що надихає зможе приносити радість та якісний матеріальний дохід.  Саме тому я радію, що маю можливість бути долученою до освітньої місії ChoiZY, де професію обирають серцем!».

Leopolis.news