logo
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

У Львові організували пізнавальний захід для дітей «Місто професій» (ФОТО)

25-05-2019 15:291250

У Львові організували пізнавальний захід для дітей «Місто професій» (ФОТО)

Сьогодні, 25 травня, з 12:00 до 16:00 у «Місті професій» у Львові організатори знайомили дітей з різноманітними спеціальностями.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Ми вже вшосте проводимо цей захід для найменших наших львів’ян і, зокрема, до нас приходять гості міста з Франківська, Тернополя, Ужгорода і Львівської області. Це дуже тішить. Адже нашим основним завданням є те, аби батьки з дітьми мали можливість побачити, які новітні і давні професії є у місті.  Сьогодні на фестивалі представлено більше 150 професій і бере участь 120 учасників – це будівельники, поліцейські, пожежники, медики, художники, театрали та багато інших», – зазначив депутат ЛМР Андрій Шевців.

Захід організували в парку ім. І. Франка. Вхід на територію дозволено діткам з паспортами, які всі вони можуть отримати відразу, а дорослим – лише у супроводі малечі. Кожному учаснику фестивалю біля входу видають карту представлених професій і він «влаштується на роботу». Пізніше діти за це отримують «заробітну плату», яку зможуть витратити у крамниці солодощів та подарунків на території містечка.

Фото: ЛМР

Leopolis.news