logo
20/04
19/04
18/04
2 ...

На Львівщині посадовець мерії погорів на хабарі $1400 (ФОТО)

28-05-2019 14:131267

На Львівщині посадовець мерії погорів на хабарі $1400 (ФОТО)

Сьогодні, 28 травня, затримали під час одержання хабара начальника відділу земельних ресурсів, архітектури та містобудування однієї з міськрад Львівської області.

 

Як повідомила прес-служба поліції Львівщини, його затримали працівники управління захисту економіки Львівщини та слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області.

Як встановили оперативники, начальник відділу земельних ресурсів, архітектури та містобудування вимагав неправомірну вигоду в розмірі 1,4 тисячі доларів США за сприяння у перемозі на аукціоні з надання в оренду земельних ділянок, підписання відповідних договорів оренди з подальшим виготовленням документації на розміщення архітектурних форм. Після отримання першої частини хабара в розмірі 700 доларів чиновника викрили та затримали.

Зараз проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище. Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Фото: поліція Львівщини

Leopolis.news