logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

В АПУ «загубили» заяву Синютки про відставку?

28-05-2019 14:246524

В АПУ «загубили» заяву Синютки про відставку?

22 квітня під час проведення апаратної наради голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що покидає займану посаду і напише заяву про відставку. Відтоді минуло більше ніж місяць, а очільник області й далі працює в кабінеті на вул. Винниченка, 18. Leopolis.news вирішив поцікавитися долею цього документа.

 

 

 

 

Одразу на згаданій нараді голова ЛОДА дав доручення юристам підготувати всі потрібні документи згідно з процедурою. Відповідно до чинного законодавства, голови державних адміністрацій складають повноваження перед новообраним Президентом. Хоча звільнити керівників виконавчої влади глава держави може в будь-який момент. Тим паче, коли є відповідна заява прохання про звільнення.

Leopolis.news подав запит в Адміністрацію Президента України з проханням надати копію заяви керівника виконавчої влади Львівщини про звільнення. Яким же було наше здивування, коли ми отримали офіційну відповідь, що такого документа на Банковій не існує.

Вирішили поцікавитися цією ситуацією в самого Олега Михайловича. Під час спілкування з журналістом Leopolis.news він також не приховував свого здивування. Розповідає, що написав заяву і віддав її в Адміністрацію Президента. Як доказ пан Синютка надіслав нам копію своєї заяви про звільнення. За його словами, наразі він перебуває у відпустці.

Ось така весела історія з «пропалою грамотою», тобто заявою.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news