logo
18/04
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

У Львові стартував фестиваль ретро автомобілів (ФОТО)

01-06-2019 11:281661

У Львові стартував фестиваль ретро автомобілів (ФОТО)
Фото: Мирослава Пархомика

Упродовж 31 травня – 2 червня у львівському Парку культури імені Б. Хмельницького, на стадіоні «Юність», відбувається Міжнародний фестиваль ретро автомобілів «Леополіс Гран Прі» («Leopolis Grand Prix»).

Як повідомляє управління фізичної культури та спорту ЛОДА, цьогоріч упроваджується новий формат – зона сучасних авто. На стадіоні «Юність» автодилери покажуть новинки у світі автомобілів. Також у парку гості зможуть ознайомитись зі справжньою історією автопрому. Адже вже традиційно парк культури імені Б.Хмельницького перетвориться в окреме ретро-місто.

Зокрема, будуть створені вулиці народів світу, і на кожній з них розмістять автомобілі від виробників цих країн. Смачна кухня, чудова музика від львівських музичних гуртів, різноманітні активності для дітей – це все «Leopolis Grand Prix».

Заїзди відбуватимуться вулицями «Львівського трикутника» (вул.Вітовського - вул.Стрийська - вул.Героїв Майдану). Офіційний старт з «Львівськими фанфарами» та пробний заїзд трасою «Львівський трикутник» 2 червня о 10:30, а перегони – об 11 годині. Опісля, з 18:00 до 18:30, триватиме нагородження переможців перегон.

У фестивалі беруть участь понад 50 автоклубів України та Європи, зокрема, представники з Польщі, Литви, Естонії, Німеччини, Словаччини, Угорщини, Білорусі, Італії та вперше – з Нідерландів.

Фото: Мирослава Пархомика

Leopolis.news