У Львові стартував фестиваль ретро автомобілів (ФОТО)

http://leopolis.news/one.php?showPost=1797

01/06/2019

Як повідомляє управління фізичної культури та спорту ЛОДА, цьогоріч упроваджується новий формат – зона сучасних авто. На стадіоні «Юність» автодилери покажуть новинки у світі автомобілів. Також у парку гості зможуть ознайомитись зі справжньою історією автопрому. Адже вже традиційно парк культури імені Б.Хмельницького перетвориться в окреме ретро-місто.

Зокрема, будуть створені вулиці народів світу, і на кожній з них розмістять автомобілі від виробників цих країн. Смачна кухня, чудова музика від львівських музичних гуртів, різноманітні активності для дітей – це все «Leopolis Grand Prix».

Заїзди відбуватимуться вулицями «Львівського трикутника» (вул.Вітовського - вул.Стрийська - вул.Героїв Майдану). Офіційний старт з «Львівськими фанфарами» та пробний заїзд трасою «Львівський трикутник» 2 червня о 10:30, а перегони – об 11 годині. Опісля, з 18:00 до 18:30, триватиме нагородження переможців перегон.

У фестивалі беруть участь понад 50 автоклубів України та Європи, зокрема, представники з Польщі, Литви, Естонії, Німеччини, Словаччини, Угорщини, Білорусі, Італії та вперше – з Нідерландів.

Фото: Мирослава Пархомика

Leopolis.news