logo
28/03
27/03
2 ...

У суботу у Львові пройде виставка «Бути в тілі»

04-06-2019 11:145040

У суботу у Львові пройде виставка «Бути в тілі»
Фото: організаторів

8 червня о 14:00 біля парку Франка у Львові відкриється соціальна виставка «Бути в тілі». Експозиція присвяена ставленню жінок до поняття краси, а також різноманіттю типів зовнішності та тіл.

Про це повідомляють організатори.

Виставка складається з дев’яти стендів з висловлюваннями українських жінок про те, звідки походять наші уявлення про красу, що жінкам потрібно робити, аби бути привабливими, та що впливає на те, як жінки себе оцінюють. Стенди містять також тематичні ілюстрації дизайнерки Анки Сидорової.

 

Еспозиція є результатом соціального проекту «Бути в тілі», під час якого було проведено фокус-групове дослідження у трьох містах: Львові, Новій Каховці (Херсонська область) та Токмаку (Запорізька область). Мета проекту – дослідити значення стандартів краси, а також популяризувати рух бодіпозитив і спонукати жінок бути більш приязними до свого тіла, створювати навколо себе атмосферу прийняття та підтримки інших людей з різними зовнішностями.

 

На відкритті відбудеться екскурсія стендами, під час якої координаторки проекту розкажуть відвідувачкам про дослідження та поділяться цікавими спостереженнями. Також усі гості отримають газету з текстами та ілюстраціями проекту.

Проект реалізується ГО «Феміністична

майстерня» (Львів) у співпраці з Центром соціального партнерства «Перспектива» (м. Нова Каховка) та ГО «Інститут суспільних ініціатив» (м. Токмак) за грантової підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

Leopolis.news