У Львівській мерії взялися розглядати вимоги учасників акції протесту

http://leopolis.news/one.php?showPost=1954

04/06/2019

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

За словами директорки юридичного департаменту Гелени Пайонкевич, активісти підготували список з 22 питань і вимагають отримання відповіді на них з наданням необхідних копій документів.

«Сьогодні ми розглядали перше питання. Це було питання стосовно функціонування діяльності ЛКП «Муніципальна варта». Ми надали витяги з бюджету, був присутній керівник цього ЛКП і надав відповіді на всі запитання. Тобто фактично ці питання можна вважати вирішеними. Проте, на думку активістів, мусять бути дублювання цих процесів. В першу чергу, маємо звернення по цих 22 питаннях, в другу чергу, ми будемо розглядати їх на комісії, і в третю чергу, є прохання заслухати інформацію від відповідних посадових осіб на сесії», – розповіла чиновниця.

Вона пообіцяла, що всю інформацію нададуть письмово, розглянуть на комісії, заслухають усіх посадових осіб і розглянуть ці питання на сесії.

«Йдеться про діяльність «Муніципальної варти», питання повернення боргів Львівському автобусному заводу та розгляд петиції стосовно внесення змін до генерального плану, питання Індустріального парку, питання розслідування «афери століття» тощо», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Leopolis.news