Фабрі Гонсалес про гру «Карпат»: Це просто божевілля! Прохідний двір!

http://leopolis.news/one.php?showPost=217

28/04/2019

У суботу, 27 квітня, у Києві, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбувся поєдинок у рамках 26 туру УПЛ, у якому донецький «Олімпік» приймав львівські «Карпати». Донеччани перемогли з рахунком 3:2. Гру прокоментував наставник «зелено-білих» Фабрі Гонсалес.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

«Це просто божевілля! Прохідний двір! Я вже втомився це терпіти! Як можливо програти цю гру? Мені в голову не вкладається. Я прошу захисників, щоб вони задумалися про відповідальність. Що відбувається, я не розумію. Гра цілком контрольована, ми мали вигравати, натомість програємо. Я цього не можу зрозуміти, ніколи не проходив через такі ситуації».

«Коли є перемога – то всі виграють. А коли поразка – то винні тренер і гравці. Захисник має грати надійно. У нас три оборонці зростом 190 см кожен. А ми дозволяємо робити навіси і безперешкодно пробивати по воротах. Команда скільки матчів програла вдома? 7 матчів поспіль. Різні тренери очолювали команду. Завжди винні тренери? Тут треба кожному задуматися про відповідальність, яку ми несемо».

«Треба викладатися на полі, вмирати. Не можна так програвати. А ми спимо».

Leopolis.news