logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
2 ...

Микичак знов заговорила про продаж приміщення дитячого кардіоревматологічного санаторію у Львові

12-06-2019 17:291397

Микичак знов заговорила про продаж приміщення дитячого кардіоревматологічного санаторію у Львові
Фото: Марія Шевців

Департамент охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації пропонує облраді розглянути питання про доцільність існування КЗ ЛОР «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій».

Про це директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак заявила під час засідання профільної комісії облради, інформує кореспондент Leopolis.news.

Ірина Микичак зазначила, що комунальний дитячий ревмокардіологічний санаторій у Львові доцільно закрити, а його приміщення загальною площею 704 кв м продати за якнайбільшу суму.

«Ми не плануємо використовувати це приміщення під медичні потреби, бо його не можливо використовувати. Тому є лист, в якому ми пропонуємо вирішити питання доцільності існування юридичної особи кардіоревматологічного санаторію. Ми зацікавлені, щоб це приміщення продали за великі гроші, а кошти віддали на медицину», – наголосила Ірина Микичак.

Як відомо, у 2017 році під час огляду стану приміщень комунального дитячого ревмокардіологічного санаторію та перевірки наповненості пацієнтами Ірина Микичак заявила, що цю медичну установу планують закрити, а його приміщення продати. Згодом, близько 75% цих коштів планували передати дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» на розвиток реанімації, а решту – на потреби Західноукраїнського центру дитячої імунології.

У санаторії є 6 палат, які вміщають до 10 ліжок. Закладу належать дві окремі будівлі, а також подвір’я і склад. Земельна ділянка, на якій розташований медзаклад, є власністю міста і перебуває у постійному користуванні.

Леся БУРБАН, Leopolis.news