Микичак знов заговорила про продаж приміщення дитячого кардіоревматологічного санаторію у Львові

http://leopolis.news/one.php?showPost=2388

12/06/2019

Про це директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак заявила під час засідання профільної комісії облради, інформує кореспондент Leopolis.news.

Ірина Микичак зазначила, що комунальний дитячий ревмокардіологічний санаторій у Львові доцільно закрити, а його приміщення загальною площею 704 кв м продати за якнайбільшу суму.

«Ми не плануємо використовувати це приміщення під медичні потреби, бо його не можливо використовувати. Тому є лист, в якому ми пропонуємо вирішити питання доцільності існування юридичної особи кардіоревматологічного санаторію. Ми зацікавлені, щоб це приміщення продали за великі гроші, а кошти віддали на медицину», – наголосила Ірина Микичак.

Як відомо, у 2017 році під час огляду стану приміщень комунального дитячого ревмокардіологічного санаторію та перевірки наповненості пацієнтами Ірина Микичак заявила, що цю медичну установу планують закрити, а його приміщення продати. Згодом, близько 75% цих коштів планували передати дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» на розвиток реанімації, а решту – на потреби Західноукраїнського центру дитячої імунології.

У санаторії є 6 палат, які вміщають до 10 ліжок. Закладу належать дві окремі будівлі, а також подвір’я і склад. Земельна ділянка, на якій розташований медзаклад, є власністю міста і перебуває у постійному користуванні.

Леся БУРБАН, Leopolis.news