logo
28/03
27/03
2 ...

У Трускавці проведуть Форум місцевого розвитку

13-06-2019 14:511889

У Трускавці проведуть Форум місцевого розвитку
Фото: galinfo.com.ua

25-27 червня у місті Трускавці відбудеться традиційний IV Форум місцевого розвитку, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

«Цьогоріч ми визначили для обговорення три основних напрямки: просування стратегії розвитку Карпатського розвитку та секторальні програми підтримки громад, друге – використання інструментів партнерства і співпраці для розвитку територій. Також новинкою буде економічна складова форуму, яка стосуватиметься того, аби спробувати  пожвавити підприємницьку діяльність, спробувати  допомогти і вибудувати дієві правила співпраці бізнесу та влади на місцях», – розповіла директорка Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна» Галина Литвин

Цьогоріч на  форумі очікують понад  400 учасників: представників виконавчої та законодавчої влади, місцевого самоврядування, закордонних гостей та партнерів, дипломатичного корпусу, бізнесу тощо.

У програмі заплановано близько 20 панельних дискусій, цікава та насичена неофіційна частина, спортивні змагання, багато зустрічей, презентацій, підписання угод про співпрацю тощо.

Leopolis.news