logo
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

У Львові патрульні врятували хлопчика від агресивного батька напідпитку (ФОТО)

13-06-2019 16:431303

У Львові патрульні врятували хлопчика від агресивного батька напідпитку (ФОТО)

Хлопчик розповів правоохоронцям, що батько кидався в нього речами, бив і обзивав. Зловмисник накинувся з кулаками і на патрульних, його затримали.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львівщини.

Патрульних на вулицю Ніжинську, де в багатоповерхівці відбувалася гучна сварка близько 22:00, викликав сусід, заявивши, що у квартирі перекидають меблі, чути крики і там є дитина.

«Двері, екіпажу 2 батальйону, відчинив невідомий з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Він пустив в квартиру поліцейських. В оселі був безлад, речі розкидані, зі стін відбита штукатурка, яка валялася на підлозі. Під час розмови інспектори встановили, що в сусідній кімнаті сховався від батька 11-річний син. Хлопець розповів патрульним, що тато кидався в нього речами, бив і обзивав, а мама в Києві на роботі», – йдеться в повідомленні.

За словами патрульних, 39-річний чоловік поводився агресивно, погрожував фізичною розправою і завдав удар в обличчя капітану поліції. Його швидко затримали й одягнули кайданки. Зловмисник, махаючи ногами, завдав ще один удар поліцейському. На підмогу приїхав екіпаж поліції охорони, який забрав дебошира у Личаківський відділ поліції.

На місці події працювали слідчі та працівник ювенальної превенції. Матір хлопця повідомила, що забрати дитину нікому, і більше на зв’язок не виходила. Неповнолітнього патрульні спільно відвезли у притулок. Поліцейський, який дістав тілесні ушкодження звернувся у медзаклад по допомогу. Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Фото: патрульна поліція Львівщини

Leopolis.news