logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

Із Львівського авіаційно-ремонтного заводу стягнули 2,9 млн грн за несвоєчасний ремонт винищувачів

13-06-2019 21:071880

Із Львівського авіаційно-ремонтного заводу стягнули 2,9 млн грн за несвоєчасний ремонт винищувачів
Фото: 24tv.ua

До держбюджету України з ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» стягнуто 2,9 млн грн за несвоєчасний ремонт та поставку винищувачів МіГ-29.

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

«11 червня господарським судом м. Києва частково задоволено позов військової прокуратури Західного регіону України та прийнято рішення про стягнення з державного підприємства «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» до Державного бюджету України 2,9 млн грн», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у військовій прокуратурі, у березні 2018 року між оборонним відомством і заводом було укладено договір на модернізацію двох літаків МіГ-29. Через порушення термінів робіт виконавець повинен був сплатити штрафні санкції. Однак зазначені зобов’язання завод добровільно не виконав.

«Реагуючи на виявлені порушення та діючи в інтересах Міноборони, військовою прокуратурою заявлено позов про стягнення зазначених коштів за прострочення термінів модернізації військової техніки. Суд погодився з доводами прокурора і зобов’язав підприємство сплатити вказані кошти», – зазначено в повідомленні.

Leopolis.news