logo
26/04
25/04
2 ...

Прикордонники запустили своє радіо

30-04-2019 15:021422

Прикордонники запустили своє радіо

Сьогодні, у День прикордонника, в українському інформаційному просторі відбулось поповнення - розпочала своє мовлення онлайн радіостанція Держприкордонслужби «Радіо Кордон». 

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

«Ми прагнемо стати більш відкритими до суспільства, до громадян, які люблять подорожувати Україною та світом. Ми відкриваємо інформаційні кордони та популяризуємо український туризм, культуру, стартапи», – зазначив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

«Радіо Кордон» – це корисна та цікава інформація з кордону, спецпроекти про правила та вимоги щодо оформлення документів для міжнародних подорожей, про нововведення, розвиток та досягнення відомства, новини щогодини, прямі ефіри з гостями студії на різноманітні теми, а також тепла музика, переважно українська. Значна увага звичайно приділятиметься також і ситуації в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії зіткнення та адмінмежі з ТОТУ.

Заходьте на офіційний сайт Держприкордонслужби та ловіть онлайн-хвилю «Радіо Кордон». Приєднуйтесь, будемо на одній хвилі», – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Leopolis.news