logo
29/03
28/03
2 ...

На Львівщині оголосили штормове попередження

14-06-2019 09:013105

На Львівщині оголосили штормове попередження
Фото: acc.cv.ua

На Львівщині сьогодні, 14 червня, оголосили штормове попередження (І рівень небезпечності, жовтий).

Про це інформують у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні вдень будуть грози, під час яких прогнозують шквали 15 – 20 м/с і град.

«14 червня на рiчках басейну Днiстра очiкується формування локальних дощових паводкiв з пiдйомами рiвнiв води на 0,2 - 1 м. При зливових дощах формування значного мiсцевого та схилового стоку, на малих водотоках можливе швидкоплинне пiдвищення рiвнiв води», – йдеться в повідомленні.

Водночас сьогодні по всій території Львівщини, крім гірської частини, збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5-й клас). 15 – 16 червня надзвичайна пожежна небезпека (5-й клас), в горах висока (4-й клас).

«Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць», – зазначено в повідомленні.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням дотримуватися елементарних правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці.

Leopolis.news